?>

Sado-Mazo

Upoznali smo se svo troje preko ovog sajta pa sam želela da ispricam ovu pricu baš ovde. Oto je rob. Nije se javljao nekoliko meseci i vec sam digla ruke od njega. Tada je poslao poruku. Molio me da ga kaznim i primim natrag. Odredih da se treba javiti drugi dan i da sam sebi predloži kaznu. Javio se. Rekao je da kazna treba biti i simbolicna, da bi trebao pola sata klecati preda mnom s rukama zavezanim na ledima i deset štipaljki na jeziku i usnama, povezom na ocima, a ja bih ga trebala povremeno šibati. Rekoh, dobro, mislim da je u osnovi kazna primerena. Dogovorili smo termin. Cekao je na vreme na zakazanom mestu. Kad smo ušli u sobu, naredih Otu da se skine i klekne pred mene. Pogledala sam da li je doneo potrebne rekvizite: tri šibe, štipaljke, zavoje, gumice… sve je bilo tamo, ukljucujuci gumene rukavice i prezervative-koji su u slucaju njega nepotrebni jer nema dovoljnu erekciju. Zavezah mu ruke na leda jednim kaliko zavojem, posle sam shvatila da nije dovoljno cvrst jer se istrgnuo, mozda bi trebalo staviti više slojeva, Oci mu zavezah svojim hulahopkama, nisam imala bolji povez. Tad sam mu rekla da je doista ružno to sto je ucinio i da ga trebam kazniti kako je sam predložio, ali da smatram da bi dodatni deo kazne trebao biti to što ce neko gledati kad ga kažnjavam. Da cu pozvati Gorana da to vidi. On je rekao da ucinim tako ako želim. Nazvala sam Gorana i objasnila gde da dodje. Krenuo je.
Rekoh Otu da trebamo isprobati šibe koje je doneo. Naguzio se glave položene na krevet. Isprobala sam prvo najtanju šibu. Ona je pukla pri drugom udarcu, a on je poceo cviliti. Mozda je istina da imam tešku ruku. No promenila sam šibu za najvecu, i ona je pukla nakon nekoliko zamaha, u stvari je vise bila poput šuplje trske. Tek treca je davala pravi efekat. Tad sam mu rekla da ponovno klekne nasred sobe i da je vreme za njegovu kaznu. Postavih mu tri štipaljke na jezik, mudrac, izabrao je široke, i ne precvrste. Upitah gde cemo preostale, definitivno na jeziku nije bilo vise mesta, a za usne nisam bila sigurna hoce li ostaviti traga. Onda sam preostale razmestila po telu. Ostavila sam ga tako dok Goran nije javio da stiže. Tad sam ga oslobodila štipaljki i naredila mu da stane uza zid, oslonjen na ruke iznad glave. Te da ce mu biti zadatak da meni poliže picku dok ja popušim svom prijatelju.
Kad je Goran ušao seo je sa druge strane kreveta. Rekoh mu da imam tu roba koji je zaslužio da ga kaznim, ispricala zašto, te koju je kaznu sam izabrao i da ce sad odraditi onaj deo kazne u kojoj ga trebam išibati po guzi. Naredih mu da zauzme položaj, tako da klekne uz krevet i naguzi se. Rekoh mu da ce dobiti dvanaest udaraca, da treba brojati i svaki put zahvaliti. Naravno da sam izabrala jedinu cvrstu sibu. Pokusavala sam odmeriti udarce da budu razlicite jacine, da padnu svaki put na drugo mesto. On se trudio izdržati i brojati. Kada bih uputila žesci udarac, ugurala bih mu ruku u usta da ne bude preglasan. Nakon svih dvanaest udaraca rekoh mu da sad treba pokazati koliko je zaista zahvalan i polizati mi picku. Legla sam na krevet ispred njega s raširenim nogama i glavom prema Goranu. Svojski se trudio. Tu se ubacio Goran. Prvo mi je stavio palac pa onda dlan u usta, ne znam zašto me to uvek jako uzbudi. Zatim me uhvatio za bradavice. Znao je da u takvoj situaciji necu ni pisnuti ma kako ih žestoko stiskao. Skinuo se i ubacio mi svoj kurac u usta. Nakon nekog vremena Goran mi je rekao da ga se rešim.
Prekinula sam njegovo lizanje i rekla mu da je gotovo, da treba još dobiti po guzi za rastanak i da zauzme položaj. Dobio je još 6 udaraca. Tad sam mu rekla da se spremi i ide.
Nakon toga smo Goran i ja nastavili sa seansom. Onakvom koja mene uzbudi puno vise. Naravno, iskoristio je šibe koje su bile donesene. Dobila sam po guzi, popušila mu, ubrzo je svršio, progutala spermu. Nakon nekog vremena uzbudio se ponovno. Ponovno sam dobila po guzi, sto šibom, što rukom. Zatim je trazio da se naguzim cetvoronoske i žestoko mi zabio kurac u picku. Nakon nekog vremena sam cvilila i molila za milost. Tada je tražio da legnem na ledja i dignem i raširim noge. Šibom je udarao po picki i po guzi, ovaj je put poštovao moju molbu da me ne udara po sredini. Zatim me vratio u predjašnji polozaj i nastavio me žestoko jebati. Svejedno je bolelo. Mislim da on to namerno radi, da me jebe na taj nacin da boli. Kad sam se pocela izmicati naredio je da se ne micem , jer ce me išibati. Uspela sam nekako cvileci izdrzati do kraja, no kad je on svršio pocela sam cmizdriti. On me ogrlio i umirivao me kao da teši dete.

Gallery
4 download-1 download-1 u224831_145_________009 15 download-1 download-1 02 download-4 download-8 download download-2 2 download 2 download-1